lördag 30 januari 2016

Bortglömd.

Igår var vi ju hos läkaren på koll. Han skulle då skriva ut en spruta orgalutran då vi bara hade en kvar och vi skulle ju ta totalt två till. Så, han skulle skriva ut en åt oss som vi kunde hämta på en gång. Vi gick ner till apoteket direkt efter besöket men då hade receptet inte kommit in. Då tänkte vi inte mer på det utan tänkte att läkaren inte hunnit skriva än bara. Vi beslutade då att vi hämtar det imorn (idag) istället då vi inte skulle hinna till apoteket på kvällen. Så imorse åkte vi till apoteket för att hämta sprutan. Då visade det sig att läkaren glömt bort att skicka in receptet = problem. Kliniken är ju stängd på lördagar. Vad gör man!? 

Jag ringde 1177, fick stå i telefonkö i 1 timma och 20 minuter!

Där kunde de tack och lov hjälpa mig! Fick prata med världens bästa ssk och hon hjälpte mig verkligen! Hon fick ringa runt och efter mycket om och men fick jag prata med gynläkaren som hade jour på sjukhuset och han gav mig ett recept så vi kunde hämta ut sprutan.

Stressen innan allt hade löst sig! "Tänk om vi får avbryta nu bara för att läkaren glömt skriva receptet på en enda spruta"

Men nu har vi sprutan hemma och ikväll tar vi sista dosen menopur och orgalutran för att imorgon ta ägglossningssprutan innan äggplocket på tisdag!

1 kommentar:

  1. Nej va jobbigt! Tur att det löste sig, jag själv hade nog bara brutit i hopp och inte kommit på att ringa 1177. Håller tummarna att allt går bra på tisdag!!

    SvaraRadera