lördag 30 maj 2015

De ofrivilligt barnlösas dag.

Idag, på de ofrivilligt barnlösas dag kom mensen efter det första misslyckade IVFförsöket. Bra sätt att fira denna dag på? Vi fortsätter kampen i de ofrivilligt barnlösas träsk ett tag till..

1 kommentar:

  1. Helskotta skit mens!! Men hämskt nog kände jag lite på mig att ni inte skulle lyckas denna gången. Vet ni kommer lyckas när ni får göra en "hel" IVF. För har lärt mig en sak av alla kommentarer man fått att "om ni bara slappnar av kanske det släpper och vips blir ni gravida" Pust !! Nej de funkar inte så om man legat och kämpat konstant i över 3 år utan resultat (som vi) så behöver naturen lite hjälp på traven så är de bara!
    Så kämpa! Tänk att IVFen ska funka nästa gång!

    Och den där jädra mensen dyker konstigt nog alltid upp på helt perfekta datum. 2ger lyckades jag pricka in min födelsedag. En gång julafton, självklart kom den på min och sambos 10 års dag (vi som verkligen hade börjat hoppats (igen) och trodde vi kunde fira med ett plus men ikke, mensen hann komma innan testet)...Ja perfekta datum dyker den alltid upp på. Men vi barnlösa (och före detta barnlösa) är starka vi är vana vid att stålsätta oss! Så gör de nu och se ljust på nästa IVF. Kramis / Din hejar klack :)

    SvaraRadera