söndag 6 mars 2016

Myshelg.


Vilken helg det blev! Hade aldrig kunnat tro att det kunde bli så bra. Ofta är det ju nåt som strular, man kommer iväg lite sent, nån blir lite sur för nåt osv. Men, inte denna helg. Vi har haft det genombra hela tiden. Jag är tacksam långt in i själen för denna helg! Det här var PRECIS vad vi behövde!


Vi åkte efter jobbet på fredagen och kom fram strax efter 18 till hotellet. Promenad, ett glas vin, en öl och lite fredagsgodis..underbart!


På lördagen kunde vi ta sovmorgon då hotellets frukost serverades länge. Så himla skönt! Jag och D älskar att sova länge på lördagarna, vilket vi passar på att göra så länge vi kan innan vi får barn.


Med god frukost i magen så åkte vi till det planerade besöket hos en bilhandlare och det besöket slutade i en ny bil = lycklig man = lycklig fru. D har kollat i säkert 6 månader efter en ny bil. Vi har provkört hur många som helst och tittat på ännu fler. Vi har haft sånt oflyt med att de bilar vi velat ha har blivit sålda mitt framför näsan på oss (bokstavligt talat två gånger). Men, denna bil blev vår! Så i vår och sommar kommer vi glida runt i en liten snygg sportbil, vilket känns kul då vi har planerat en bilsemester under 2 av sommarens semesterveckor.


Efter bilköpet tog vi en promenad på Söder i Stockholm. Vädret var inte perfekt men Stockholm är vackert ändå. Efter 1 timmas promenad var vi kalla och lite hungriga (hur nu det går till efter en stor frukost) så då satte vi oss på ett av Söders alla mysiga ställen och åt lunch i lugn och ro.


Sen var det dags att bege sig till Cirkus och musikalen American Idiot som var SÅ bra! Grymma artister och musiker, storyn var väl inte den bästa men bara det att få sitta och se på dessa duktiga människor var så roligt!


Efter musikalen satte vi oss i bilen och åkte hemåt igen, glada och fyllda av ny energi. Vi har skrattat så mycket tillsammans denna helg, skratt läker verkligen. Tacksam, så tacksam!
Stockholm en mulen lördag i mars.

1 kommentar:

  1. Så härlig helg ni haft tillsammans, =D Stockholm är bra fint, och njuta tillsammans det låte som precis rätt godispåse

    SvaraRadera