onsdag 15 juni 2016

Att ruva.

Tycker tiden går i sin vanliga takt ändå. Nu är det 8 dagar sen äggplock och jag har lite ont åt höger sida i magen och kan känna av livmodern en del, men annars inget. Brösten ömmar men det är ju Lutinusen som spökar så det är inte något jag tar som symtom för nåt :) Sen börjar den där förgörande tröttheten komma, kommer ihåg den från förra omgången. Men nu är det lätt att skylla på att semestertröttheten börjar i förtid.. :) En vecka kvar..sen får vi veta om vi är gravida eller inte, och då får vi även semester.


Igår fikade jag med en ny bekantskap efter jobbet, vi har träffats i kyrkan där hon precis börjat vara med i våra musikerteam. Vi pratade om allt möjligt innan hon försiktigt frågade:
-Tycker du att det är jobbigt om jag frågar om barn? (Så himla fint sätt att fråga på!)
Jag sa som det var, att jag har inga problem att prata om det men att vi har kämpat många år för att få barn och längtar väldigt mkt. Då berättar hon att hennes 5åriga dotter är ett IVFbarn, efter flertalet försök med både färska och frysta ägg. Tårarna rann på oss båda, att hitta nån som delar resan, smärtan och längtan..alltså den känslan! Vi hade ett så himla fint samtal om allt som har med detta att göra..cyklade hem med ett lättat hjärta och en enorm tacksamhet!

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att du ska få ett plus på td! Kram Genus Longing

    SvaraRadera