tisdag 30 augusti 2016

Barmorskan.

Fick prata med min barnmorska en stund och det gjorde susen. Oron finns kvar men ska försöka hålla mig till rutinultraljudet, barnmorskan lovade kolla om vi kunde få det lite tidigare, får se när kallelsen kommer.


Barnmorskan kunde inte hjälpa oss att lyssna på hjärtljuden än och de gör inte ultraljud där, så då hade jag fått gå till kvinnokliniken. På kvinnokliniken är det fleeeera timmars väntetid och där kan de inte ens garantera att jag får komma in, så nej, där vill jag inte sitta och vänta. Får ta en dag i taget helt enkelt och försöka tänka på annat.


En sak jag tänker mycket på (förutom bebisens mående) för tillfället är mat. Alltså..jag skulle kunna äta jämt om jag tillät mig själv, vilket jag självklart inte gör. Men jag känner mig konstant hungrig, alltså verkligen konstant, från det att jag vaknar till dess att jag somnar är jag sugen på nåt att äta. Jag är inte sugen på godis eller kakor, de har jag inte kunnat äta sen jag blev gravid, men mat! MAT! och smörgåsar, fil med flingor, gröt, frukt..ge mig! Gissar att det har med bebisens (som förhoppningsvis mår bra) tillväxt just nu. V 15 ska lilla bebisen tydligen växa en hel del så det kanske är det hungern beror på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar