tisdag 20 september 2016

Vagn.

I fredags när jobbet var slut cyklade vi hem i solskenet och det kändes som semester! Vi hade en helt ledig helg framför oss och vi var båda helt saliga. Vi satt ute i solen en stund utanför huset och bara njöt, sen bestämde vi oss för att åka en tur. Dels för att kolla till bygget av vår lägenhet och för att kolla på barnvagnar!


Vi åkte iväg, åt middag på ett mysigt litet ställe och sen åkte vi till Babyproffsen. Planen är att köpa begagnad vagn då det kryllar av fina på Blocket, men vi vill veta vad vi ska leta efter, därav besöket på Babyproffsen. Grät en skvätt när vi parkerade utanför butiken - tänk att vi efter alla dessa år får kolla på vagnar, till vårt eget barn! Sen gick vi in i djungeln. Alltså, kära nån! Vi provkörde vagnar, tittade på vad vi gillade, fällde ihop och kollade storlekar osv osv. Fick hjälp av personalen som visade babyskydd och man smidigast hanterade vagnarna. Efter en stund hade vi båda två förälskat oss i Emmaljunga Viking. En enkel, smidig vagn som dessutom är riktigt riktigt fin. Något dyr är den dock, men det finns så många fina på Blocket så nu är det bara att börja leta, och eftersom det är ett bra tag kvar innan bebis kommer så kan vi vara kräsna ett tag.. :) Ska dock kolla en till butik som har några andra vagnmärken också, men det lutar åt Emmaljungas iaf.


Passade på att ta ett varv i butiken och spana in utbudet..oj vad grejer det finns. Man kan ju lägga precis hur mycket pengar som helst på barngrejer om man vill. Känns gott i hjärtat att vi får ärva en del saker från vänner, att vi kan spara in pengar på så vis, och att vi inte behöver köpa allt sprillans nytt.


Häromdagen kom en av mina närmsta vänner med en stor kasse full av mammakläder. Sån kärlek! Allt satt som en smäck också vilket var otippat men väldigt skönt. Idag har jag på mig ett par jättefina jeans från mamalicious som sitter som gjutna och är såå himla sköna. Tänk vad fina vänner jag har runt mig, så tacksam!


Och bygget då?! Ja det går framåt! Nu var hela huset uppe i alla fall. Vi har ju fått inflytt Q1 nästa år, så det kan ju bli att samtidigt som bebisen kommer får vi flytta in..vi hoppas så att vi får inflytt i januari för då hinner vi i alla fall flytta in innan bebisen. Men, det blir när det blir och då får vi lösa det till det bästa helt enkelt. Fint blir det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar