söndag 18 september 2016

Sociala medier.



Igår gick vi ut på sociala medier med nyheterna om vår lilla bebis. Det är väl ingen stor grej kanske nån tycker, men jo, det är det! För oss som längtat i 4 år efter att få bli föräldrar har vi fått se otaliga bilder på glada nyheter från andra, och som vi själva har längtat efter den dagen vi också skulle få dela nyheten när den var vår. Och igår var det alltså dags tyckte vi. Vi skojade lite om olika bilder men efter en stund plockade vi fram lite olika saker och såhär blev det:




Vi skrev var sin text till bilden i var sitt hörn av soffan och innan vi publicerade visade vi varandra vad vi skrivit. När jag såg vad mannen skrivit rann tårarna ner för mina kinder:

"Worth the wait, and wait, and wait.. Känner en sådan nåd att äntligen få dela nyheterna. Det har vart en lång och brokig väg med många tårar, men nu är miraklet snart här. #tacksam #nåd #glädje #player3 #trio #mirakel"

Min text löd (med inspiration från Sarah Dawn Finers "till dig"):

"Du som under så lång tid varit en dröm vi hoppats ska bli sann. Du som vi väntat på i vad som känns som en evighet. Du är nu på väg och vi lovar att vi ska älska dig så mycket som vi bara kan"

Ja, så nu är det alltså offentligt, vår stora nyhet som vi trodde var rätt liten för omvärlden (väldigt stor för oss dock) men OJ vad reaktioner vi fått! Vi blev helt knockade av all kärlek och värme från massor utav människor, helt otroligt. Tårarna rann hela kvällen igår och fortsatte idag på morgonen..helt otroligt! Tänk att så många gläds så med oss..så tacksamma och glada!

1 kommentar: