tisdag 22 november 2016

AJ

Foglossning från underjorden. Har så fruktansvärt ont nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det strålar fram mot blygdbenet och just den smärtan är nästan värre än ryggen. När jag har foglossningen i ryggen underlättar det ändå att vagga fram och att gå långsamt osv. Men när det gör ont framåt, då hjälper ju ingenting. När jag går känns det som att jag har en fet boll uppstoppad mellan benen som trycker åt alla håll och kanter, det gör bedrövligt ont. Väntar på en telefontid hos barnmorskan nu, för såhär ont kan jag bara inte ha. Vet ju att det sällan finns något att göra åt foglossning, det är väl mer att härda ut, men jag kan inte sköta mitt jobb ordentligt. Springa runt med politiker i hela rådhuset går liksom sådär bra just för tillfället, får hela tiden ursäkta mig att jag går så långsamt.


Jag ska inte klaga egentligen, det är ju en övergående smärta tack och lov, och bebisen rör sig precis som vanligt så den mår nog bra. Hellre smärta hos mig än att bebis inte mår bra. Om några månader är förhoppningsvis foglossningen ett minne blott och ett nytt liv har börjat.

2 kommentarer:

  1. Jag fick också barn i februari och minns att det var en period i nov/dec när det kändes som någon sparkade mig hårt i skrevet varje gång jag tog ett steg. Men det var bara riktigt illa några dagar, sedan kom och gick det lite mildare, och i slutet hade det försvunnit. Fick lite panik där i början när jag trodde det skulle vara så i två månader.. Men, har du tur kan det vara övergående som för mig. hoppas! / salt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, hoppas det är samma då! Tack snälla!

      Radera