tisdag 29 november 2016

Ny vecka.

Verkar vara tisdagar som jag får inspiration att skriva nu för tiden.


Hur som helst så är det ny vecka, vecka 28 (27+1) och jag börjar känna mig tung nu. Eller, tung, men det märks i alla fall att det är en mage som är större än den brukar vara och det gör ont lite här och var. Tacksam över att krämporna inte varit så många hitills men nu börjar kroppen säga ifrån. Jag har ont både i rygg och ner mot blygdbenet som gör det svårt att gå ordentligt. Jag är rätt van att känna mig stark i kroppen och det gör jag inte nu, jag har nog aldrig känt mig så svag förut och det tär lite på mig. Men det är så läget är helt enkelt.


Bebis rör på sig annorlunda nu, märks att den är större. Mer stora svepande rörelser och inte så mkt sparkar just. Tror den ligger mkt på "tvären" också för jag känner den långt åt sidorna på båda hållen. Sen kan det helt plötsligt vara väldig aktivitet vid naveln också. Så spännande tycker jag, att få känna detta.


Är inne i en ny trötthetsperiod också, sååå trött. Järnet hjälper föga, vill bara sova hela tiden. Får prata med barnmorskan om det nästa vecka.


Såg infofilmen från förlossningsavdelningen i söndags och då blev det så verkligt för oss att det kommer ett efter denna graviditet också. Tanken på att komma ut från BB med en bebis och livet aldrig mer blir detsamma..den tanken är svindlande! (Och att ens nudda tanken på mardrömmen om det inte skulle bli så ger mig obehagliga rysningar överallt så den lämnar vi fort)


Vecka 28 är sammanfattningsvis en vecka av rätt mkt kramper och trötthet, men fortsatt stor tacksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar