måndag 14 november 2016

Ramla i trappan och ny vagn!

I fredags skulle jag lite snabbt gå upp för en av alla trapporna på jobbet för att kolla om ett rum var ledigt..vad gör jag då? Snubblar och ramlar rakt fram. Hinner som tur var ta emot mig med händerna så magen klarade sig, men fy vad ryggen tog stryk! Och hjärtat, vart så rädd och orolig. Men allt gick ju bra tack och lov, bebis är ju viktigast. Ryggen dock vart inte glad, den är så instabil och den där snabba rycket som blev när jag tog emot mig var inte skönt kan jag meddela.


Något roligare som hände i fredags var att vi köpte vagn! Och vilket fynd sen! En nästan ny Emmaljunga Viking, endast använd i 3 månader och då bara som andravagn, för 3500 kr!! Helt otroligt. Både liggdel, sittdel, de hjul vi ville ha, svart chassi, regnskydd osv..för 3500 kr..hon ville bara bli av med den då hon inte hade plats för två vagnar, tack för det kände vi! Så nu står en fin Emmaljunga Viking hemma hos oss och väntar på en bebis, den känslan alltså!

1 kommentar:

  1. Lite samma som vi där, fick också tag i en Viking som en tjej köpt o sen ändrat sig. Tyvärr ingick inte liggdel då men jag snokade reda på en vit på Facebook som ser helt ny ut så den står och ståtar bredvid tvn.. ja jag är nog lite knäpp.. men för oss som inte tagit att nånsin få bli gravid för givet så är ju varje dag en glädje på det viset ändå :)
    Skönt du klarade fallet bra, här var det isgata några dagar när vi fick en försmak av vintern och jag var verkligen rädd att falla, man är ju så smidig med foglossningen! Sen läste jag att det är bra mot halka att gå som en pingvin o det gör jag ju redan så det kanske jämnar ut sig ;) Hoppas du mår så bra du kan! Själv gick jag ju på halvtid denna vecka med sjuskrivning på en del tills jag planerat gå hem och det känns helrätt, har också lågt järn som du och man är ju lite av en zombie. Kram på dig, snart är vi mammor!

    SvaraRadera